Loading...

Κατασκευή blog

Θες ένα blog για να γράφεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου; Το θες σα χόμπι ή σαν επαγγελματικό εργαλείο; Κάθε ιδέα για blog απαιτεί τη δική της ξεχωριστή υλοποίηση. Στην 83 Pixel γνωρίζουμε πως να προσεγγίσουμε το σχεδιασμό του με επαγγελματισμό και σύγχρονη εμφάνιση. Σκοπός μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να εξυπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ιστολόγιό σας πχ διαφορετική προσέγγιση θα έχει ένα blog που θέλετε να προσεγγίσετε κοινό απο 50-60 ετών, και εντελώς διαφορετική προσέγγιση αν θέλετε να προσεγγίσετε ένα κοινό 15-25 ετών.

Δεν αρκεί ένα όμορφο blog για να σας φέρει αποτελέσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να το διαβάζει ο κόσμος και κυρίως να το βρίσκει όταν ψάχνει θέματα σχετικά με το περιεχόμενό σας. Απο τεχνικής άποψης γνωρίζουμε πως να δημιουργούμε άψογα blog χωρίς περιττό κώδικα δίνοντας στην Google ακριβώς αυτά που ζητάει από ένα site.

Για να πετύχουμε το παραπάνω δημιουργούμε απο το μηδέν την ιστοσελίδα σας με τον απολύτως απαραίτητο κώδικα που χρειάζεται και δε βασιζόμαστε σε έτοιμα themes. Αυτό εκτός από το πλεονέκτημα που θα δώσει στην ιστοσελίδα σας, σε ότι έχει να κάνει με τη google, θα προσφέρει στο χρήστη καλύτερη εμπειρία χρήσης καθώς το blog σας θα είναι εμφανώς πιο γρήγορο (και πιο ασφαλές) από την πλειοψηφία των blogs καθώς επίσης θα είναι και μοναδικό. Απο τη στιγμή που δε στηριζόμαστε σε έτοιμα templates το εικαστικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι που ο χρήστης δε θα το έχει ξαναδεί και αυτό θα σας δίνει στα μάτια του, μία έξτρα αίσθηση επαγγελματισμού.

Χρειάζεστε βοήθεια στη συγγραφή των κειμένων σας;

Εαν έχετε τις ιδέες ή τις απόψεις αλλά όχι τον τρόπο να τις προωθήσετε η επαγγελματική μας ομάδα content writers είναι δίπλα σας για να διορθώσει/γράψει τα κείμενα για εσάς.

83 Pixel. creative studio
Get Quote - EL